Slate-Lite – Furnir din Piatră Naturală

Real slate logo

Slate-Lite este un furnir din piatră naturală adevărată din ardezie, mică, gresie, calcar sau marmură. Suprafața de 100% din piatră naturală este armată din spate cu fibră de sticlă pentru o mai bună stabilitate și o prelucrare ușoară.

Pentru a produce furnirul din piatră sunt alese cele mai frumoase blocuri de ardezie din întreaga lume: prin metoda noastră revoluționară este posibil să se producă multe straturi de piatră foarte subțiri dintr-un bloc de ardezie masiv de până la 5 tone.
În timpul fabricării, suportul din fibră de sticlă este aplicat în formă lichidă pe blocul de ardezie, iar stratul subțire de piatră este decojit manual.

Furnirul din piatră de la Slate-Lite nu se caracterizează numai prin culorile și structurile naturale frumoase, ci și prin alte proprietăți:
Slate-Lite este complet flexibil și asta se datorează grosimii sale.
Ardezia este de asemenea foarte ușoară: cântărește doar 1,5 kg pe m², ceea ce reduce costurile de transport în comparație cu plăcile masive de piatră și, de asemenea, ajută la reducerea degradării resurselor naturale.
Toate componentele chimice ale Slate-Lite sunt inofensive pentru sănătate și corespund celor mai înalte standarde de calitate.

COMANDĂ ACUM

GALERIE FOTO